Welcome! :)

Follow my blog with Bloglovin

14793887_10210814498815704_853070046_n
Bricklane streetart. Photo credit @louisetorp_

Hi everyone and thanks for stopping by my virtual universe.

Firstly, I would like to tell you a little about myself. I’m Sara, 23 years old. I’m originally from Denmark but been living in London for the past 4 years. I’m a sucker for bad movies and Like most other Danish people I love my liquorish, remoulade, massive scarfs and black clothing (I mean no offense) – but I reckon I’m also a lot more than that, which I hope to show you with my blog.

I hope you’ll enjoy reading and following my blog. I’m nowhere near being an author, but I’ll spend time posting pictures and I’ll share my thoughts on fashion, and what inspires me, tasty – but also good looking food and recipes, my travels and much much more.

Hej allesammen og tusinde tak fordi i har taget vejen forbi mit lille online univers.

Jeg vil gerne starte ud med at fortælle hvem jeg er. Jeg er Sara, en 23 årig dansk pige der på 4. år er bosiddende i London. Jeg er en sucker for dårlige gyser film og som de fleste danskere har jeg en forkærlighed for lakrids, remoulade, store halstørklæder og sort tøj –(jeg ønsker ikke at fornærme nogen med dette 🙂 ) – men jeg mener også jeg er meget mere end dette og det er det jeg håber at kunne f frem her på min blog.

Jeg er ingen forfatter og derfor vil min blog være fyldt med billeder, men det vil også være her jeg vil dele min tanker omkring mode, min livstil, hvad der inspirerer mig samt opskrifter og anbefalinger på virkelig lækkert og pænt mad, mine rejser og meget meget mere. Jeg håber i ønsker at følge med her på min blog.

xxx Sara – NoFashionIcon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s