Barbas & Zacari watces + Discount Code

Follow my blog with Bloglovin

I thought I would start my Blog up with a Discount Code, so when Barbas & Zacari asked whether I would like to collaborate with them, I couldn’t resist. I mean look at these watches!  I saw it as the perfect opportunity to share a discount code with you guys to welcome you to my virtual diary.

I’m absolutely in love with especially this watch, it’s just so classic and elegant and can be styled with so many different jewelry and outfits – limited only by your imagination.

Barbas & Zacari offers several different styles – you can check out their webshop here. I’m sure you’ll find just the watch for you or your friends, family etc. and it is truly the best Christmas present for your loved once. Their and your time is valuable. If you do find the perfect watch, you can get 15% off and free shipping by using the code “SARASKYTTEGAARD” at check out. Barbas & Zacari donates 5$ from every sale to Aus Cancer Research, which makes a massive difference in the battle against the terrible decease.

Jeg tænkte at jeg ville benytte lejligheden til at starte min blog op med en rabat kode til jer. Barbas & Sacari har spurgt om jeg ville indgå i et samarbejde med dem og det tænkte jeg, at var noget jeg ikke kunne takke nej til.
Barbas & Zacari har så mange flotte ure og jeg er simpelthen faldet for dette ur i Rose. Det er simpelthen så flot og kan styles til flere forskellige lejligheder og til adskillige outfits samt smykker – kun din fantasi vil sætte grænser for de forskellige styling myligheder.  Det samme gør sig i øvrigt gældene for deres andre ure, som i kan se på deres hjemmeside barbasandzacari.com. Urene fra Barbas & Zacari er virkelig den bedste julegave og I får 15%på jeres køb samt fri fragt ved brug af rabatkoden “SARASKYTTEGAARD” ved check out. Desuden går 5$ fra hvert køb til Cancer Research, som gør en kæmpe forskel i kampen mod kræft.

xxx Sara – NoFashionIcon

Published in collaboration with Barbasandzacari.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s