New in #1 + Sale Alert!

 

newin1

Cami Dress £12,5 – Lace Smock Dress With Choker Detail £9

Hi you Guys!

Just wanted to show you my newest buys. I bought the Cami Dress for my holiday last week in Spain, it was perfectly light and comftable in the hot weather. Both dresses I would style with ankle boots, a leather jacket and a necklase this Autumn- casual but chick. I would probably add a fedora hat in the mix for the Smock dress. I’ll try and upload some outfit pictures soon.

I also wanted to tell you about the massive sale going on at Asos right now, where you can save up to 70%. A few of you might already know that Asos pretty often have a sale – but this time, there’s a lot of good items on bid – check it out here!

Dont forget to Follow my blog on Bloglovin so you don’t miss out on my newest blogposts 🙂

Hej Guys,

Lige et hurtigt hej. Jeg ville vise jer mine to seneste køb. Den sorte Cami er perfect til sommer, men kan også nemt styles her i efteråret med sorte strømebukser, ankel støvler og en lædderjakke. Jeg ville også tilføje en sort fedora hat til Choker kjolen. Jeg vil forsøge at uploade nogle outfit post med kjolerne snarest.

De fleste af jer er sikkert også klar over, at Asos har tit kører udsalg men i øjeblikket har de et kæmpe udsalg hvor der er op til 70% at spare. Der mange fine ting udbudt i udsalget denne gang, så det er helt sikkert et besøg hver. I kan tjekke det ud her!
Husk at følge min blog på Bloglovin for ikke at gå glip af nye opslag.

xxx Sara – Nofashionicon.

 

One thought on “New in #1 + Sale Alert!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s