Series Sunday #1

Hi Everyone!
On Sundays you won’t need any excuse to just stay in bed and binge watch Series all day long. But if you tend to do this, you might start running out of series to watch. So I thought that maybe I could tell you about a few series I watched. It’s no secret that I’m a massive horror fan but I can also watch other genres. Look at what I like to watch underneath and feel free to comment with other series that’s worth a watch.

The Walking Dead:
the-walking-dead-season-5-trailer

Fan of Zombies, affairs, war and love ? The Walking Dead has it all and will keep you on the tip of your chair in the whole duration of this show with surprising plots and dramatic scenes. Most of you have probably already heard about this show and if you haven’t started watching yet, you definitely should give it a go. Surprisingly enough you’ll get used to flesh eating zombies and instead you can let you immerse into what the series is really about: survival and new enemies. You get to know each character and quickly get yourself a favorite. If you are not into drooling zombies and if you hate when your favorite characters get eaten by the walking dead, you may not want to watch this show …

Er du fan af zombier, affære, kærlighed og krig? Så er The Walking Dead lige noget for dig. Serien har det hele og du vil sidde helt ude på spidsen af din stol hele vejen igennem hvert afsnit. Showet har både overraskende plots, blodig dramatiske scener og kærlighed. De fleste af jer, har jo sikkert allerede hørt til denne serie men hvis ikke, er den helt sikkert værd at se. Du vil overraskende nok vænne dig til de kødædende zombies og istedet kan du koncentrere dig om, hvad serien i virkeligheden handler om. Hvem overlever og hvem er den næste fjende? Men hvis du ikke er til zombies og ikke kan lide når din ynglings person dør, er denne serie nok ikke noget for dig. 

New Girl:
%e4%bf%8f%e5%a6%9e%e5%a0%b1%e5%88%b0

The extrovert, but rather awkward, Jess moves into an apartment with three guys –  Nick, Schmidt and Winston. The four faltmates quickly become close friends despite their rather large differences.The series is loving and fun and you quickly get addicted, so you might binge-watch which is alright as each episode is approximately 25-30 minutes long.

Den udadvendt men til tider ret akavede Jess flytter in i en lejlighed, med de tre fyre – Nick, Scmidt og Winston. På trods af deres meget storre forskelligheder, bliver de fire flatmates ret hurtigt tætte venner. Serien er omsorgsfuld og sjov og du bliver lynhurtigt afhængig, men det gør ikke så meget at du binge watcher serien, for hvert afsnit varer ca. 25-30 minutter.  

Suits: 
suits-006

The series Suits is about the small scale criminal Mike Ross, who in a quite entertaining event lands a job as a lawyer in one of the largest law firms in New York City. Here he works with the legendary lawyer, Harvey Spector, on winning cases and to keep it hidden from everyone that Mike’s actually not a lawyer.

Suits handler om den halvkriminelle Mike Ross, som under nogle sjove omstændigheder for landet sig selv et job, i en af de største Advokat firmaet i New York City. Her samarbejder han med den kendte og dygtige advokat Harvey Spector, om at vinde deres sager og samtidigt sørge for at hemmeligholde for alle andre, at Mike rent faktisk ikke er uddannet advokat. 

Pretty Little Liars: 
pretty-little-liars

I love following the violent and dramatic everyday life of the small town teenagers, Aria, Spencer, Hannah and Emily who’s clique falls a part after their best friend Alison is allegedly murdered. A villain named A, mysterious neighbors and buried alive prom queens may sound cliche, but the series is both exciting, entertaining and at times quite creepy.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at følge den dramatiske og til tider voldelige hverdag i den lille by, hvor de fire piger, Aria, Spencer, Hannah og Emily bor. Deres klike opbrydes efter mordet på deres bedste veninde Alison. En skurk ved navn A, som truer pigerne, mystiske naboer og galla dronninger der begraves levende, lyder måske lidt som en kliché, men jeg lover dig både spænding, underholdning og til tider skræmmende scener.

xxx Sara – Nofashionicon

Follow my blog on Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s