13 Random facts about me

sy5kyhscgtimc

 1. Most of my friends call me Fiddy.. It started out as Fitness but my good friend is a massive 50Cent fan, so Fiddy became the natural nickname.
 2. My favourite animal is penguins..  or dogs, I love dogs too.. oh and monkeys. I’m scared of cats though.
 3. Even though I’m Danish, I don’t really like Danish food. Don’t get me wrong, I love Frikadeller and remoulade as much as the next Dane, I’m just not that into the traditional Danish food. My boyfriend would probably say bu****** because I’m such a proud Dane.. However I’m the biggest foodie and it’s no good for my diet.
 4. Staying in the food section.. I think the GIF says it all. I love cheese! All cheese. Sorry I’ll stop being cheesy now.
 5. Someone might say I have the worst sense of humor and I’m never ironic and sarcastic. Who am I kidding, I am. Always.
 6. My favourite colour is blue, but I like purple and pink too.
 7. The last song I listened to was this one:
  It’s a beautiful song! Also have to say I’m a massive Justin Bieber fan.. Can’t believe I just made that statement public. I’m a sucker for Lukas Graham too!
 8. I’m scared of fireworks.. So I’m not looking forward to fireworks day. But I’ll gladly look from inside my house.
 9. Watching TOWIE, Geordie Shore and Made in Chelsea is my guilty pleasure.
 10. I’m obsessed with nail polish. You’ll never see me without.. I sort of feel naked when not wearing it. Is that weird ? My favourite nailpolish i Bahama Mama from Essie.
 11. I’ve never watched Breaking Bad.
 12. I’m ridiculously clumsy.. I could and have literally fallen because of the smallest crack in the floorboard.
 13. I took me 2 days to figure out how to put the GIF on this post. That’s how much of a technically genius I am.
I hope you enjoyed! If you got anything you wanna know, feel free to leave a comment – I would also like to get to know you . Weekend’s coming up. Have you got any plans ?

Danish version:

 1. De fleste af mine venner og min kæreste kalder mig Fiddy. Det startede oprindeligt som Fitness, da jeg på et tidspunkt var lidt af en fitness freak, men det udviklede sig til Fiddy, da min veninde er kæmpe 50Cent fan og så blev Fiddy lidt ligesom det de fleste kalder mig nu.
 2. Mit ynglings dyre er pengvinen eller hunden eller en abe. Jeg er tilgengæld rædselsslagen for katte.
 3. Selvom jeg er dansker er jeg ikke så glad for al den danske mad. Forstå mig ret.. Jeg elsker frikadeller og remoulade og jeg kan kun lide de danske hotdogs, men det typisk traditionelle mad er ikke mig. Min kæreste vil helt sikker sige det er løgn, for jeg bliver ved med at sige vi danskere kan det og det. Jeg er ret sikker på han mener jeg er en ret stolt dansker. Nothing wrong with that! Jeg er den største foodie. Det er ikke så godt for min kur :p
 4. Hvis vi bliver ved mad temaet, så er altså ret vild med ost. Jeg tror lidt GIFfen siger det hele. Alt slags ost, men især Baby Bells, har i dem i Danmark ?
 5. Nogen vil nok mene at jeg har dårlig humor. Jeg bruger aldrig (læs alt for ofte) sarkasme eller ironi.
 6. Min ynglingsfarve er blå, men tæt forfulgt af pink og lilla.
 7. Den sidste sang jeg hørte er James Arthur “Say you wont let go”. I kan afspille den i Youtube linket oppe i den engelske version. Sangen er simpelthen så smuk. Jeg er også ret stor fan af Justin Bieber (Ja, jeg er heller ikke selv helt sikker på hvorfor jeg postede det online :p ) og så er jeg også den største Lukas Graham fan ever. Jeg så ham i Maj måned med min kæreste og vi skal afsted igen til marts – og vi glæder os helt vildt!
 8. Jeg er halv bange for fyrværkeri. Derfor ser jeg heller ikke frem til Guy Fawkes i weekenden. Det er en engelsk tradition, hvor man fyre fyrværkeri af og har bål. Det er egentligt meget hyggeligt, hvis altså man ikke er bange for fyrværkeri. Jeg kan dog se det fra mit værelse, så jeg tror jeg kigger fra min varme og komfortable seng :p
 9. Geordie Shore, TOWIE og Made in Chelsea er min reality guilty pleasure. Jeg synes det er meget sjovt at se.
 10. Jeg går altid med neglelak. Hvis ikke, så føler jeg mig nøgen, derfor ser du mig heller ikke uden. Er det mærkeligt? Min ynglings neglelak er Essies Bahama Mama.
 11. Jeg har aldrig set tv serien Breaking Bad.
 12. Jeg er simpelthen så klodset. Jeg kan og har vitterligt faldet pga. en meget lille revne i et trægulv.
 13. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke det største it geni. Det tog mig 2 dage at finde ud af at få sat den GIF på denne post.

Jeg håber i kunne lide denne type indlæg. Jeg kunne også godt tænke mig, at lære jer at kende så smid gerne en kommentar og selvfølgelig også hvis i har noget andet i godt kunne tænke jer at vide om mig. Nu er det snart weekend. Har i nogle spændene planner ?

Contains affiliate links/Indeholder affiliate link.
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s