Series Sunday#2

Hey guys,
I hope you’re having a great Sunday. Ready for the next Series to binge watch ?

Witches of East End:

Unfortunately this series only consist of two seasons.  The series take part in Long Island’s secluded seaside town of North Hampton. You follow the lifes of a Mother, Joanna Beauchamp , and her two Daughters, the shy librarian Ingrid and wild-child bartender Freya. Both Freya and Joanna are unaware that they’re their family’s next generation of  powerful and immortal witches. Therefore they lead seemingly quiet and uneventful lives until one of the daughters gets engaged and a series of strange things start to happen, which forces their mother to admit to her daughters, that they actually are witches.

Desværre er Witches of East End kun 2 serier lang, efter den 3. sæson blev aflyst. Serien foregår i Long Islands afsides badeby North Hampton. Her følger du en mor, Joanna Beauchamp, og hendes to døtre, den generte bibliotekar Ingrid og vild-barn bartender Freyas hverdag. Både Freya og Joanna er uvidende om, at er familiens næste generation af magtfulde og udødelige hekse. Derfor fører de tilsyneladende rolige og begivenhedsløse liv, indtil en af døtrene bliver forlovet og en række af mærkelige hændelser sker, hvilket tvinger deres mor til at indrømme at hendes døtre rent faktisk er magtfulde hekse.

Graceland:

Graceland looks like the idyllic beachfront home of a group of diverse young roommates. but on the inside, it’s the residence of important agents Paul Briggs, Mike Warren, “Charlie”, “Johnny”, Paige Arkin and Jakes and is the operations center of those agents working for the FBI, DEA and Custom. The series start with the rookie FBI agent Mike Warren, who was in the top of his class,  gets send to the house where he’s trained by the famous FBI agent Paul Brigs.I don’t want to give you further details as it might spoil it for you, but I promise you that there will be exciting and dangerous cases, drama and a little love but best of all it’s based upon actual events. 

Graceland ligner et idylliske strandhjem beboet af en gruppe af  meget forskellige unge bofæller. Men inden for huset fire døre, er det opholdssted og driftcenter for de vigtige FBI, DEA og Told agenter Paul Briggs, Mike Warren, “Charlie”, “Johnny”, Paige Arkin og Jakes. Serien starter med at rookie FBI agent Mike Warren, hvilket der var i toppen af sin klasse, bliver send til Graceland huset, hvor han bliver oplært af den berømte FBI-agent Paul Briggs. Jeg vil ikke rigtig gå i detaljer med hvad der ellers sker, da det kan ødelægge det for jer, men jeg lover jer spændende og farlige sager, drama og en lille smule kærlighed, men bedst af alt er at serien er baseret på virkelige hændelser.

Orange is the New Black:

The series takes place in a minimum-security women’s prison in Connecticut, here you follow the story of the main character Piper Chapman. Piper is a Public Relations Executive with a career and a fiance, but a  crime she committed in her past sends her to a women’s correctional institution, where she trades her comfortable New York life for a prison life filled with unexpected friendships and conflicts in an eccentric group of fellow inmates. You are guaranteed loads of laughs and I’m sure you’ll enjoy it. 

Serien finder sted i et lav-sikkerheds kvinde fængsel i Connecticut. Her følger du historien om hovedpersonen Piper Chapmans tid i et adfærdsregulerende kvinde fængsel. Piper har et prestigefyldt karriere og en forlovet, men en forbrydelse hun havde begået i sin fortid sender hende i fængsel. Her skifter hun hendes behagelige liv i New York ud medlivet i fængsel, som er fyldt med uventede vendksaber og konflikter i en excentrisk gruppe af medfanger. Du er garanteret masser af grin og jeg er sikker på, du vil synes lige så godt om serien som jeg.

xxx Sara – Nofashionicon

Follow my blog on Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s