Moodboard #Burned Orange

Follow my blog on Bloglovin
Saturday my boyfriend invited me for a walk in Hyde Park. This time a year London parks are so pretty! I love the Autumn colours, especially the burned orange that has shown up so many times in the fashion world lately. Which Autumn colour is your favourite

I weekenden inviterede min kæreste mig på gåtur i Hyde Park. Alle parkerne i London er så smukke på denne årstid! Jeg elsker efterårets farver og især den brændte orange farve, der florerer sig i mode billede her i efteråret. Hvilken efterårsfarve er jeres ynglings ?

scr. Pinterest

moodboard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s