This weekend

Follow my blog with Bloglovin

l2jhcukjx82i4iypy

Hi everyone,
Just a quick hello. This weekend I’m going to Twinwoods Adventure in Bedford, on a weekend break with my boyfriend. I’m pretty excited about, because we’re going indoor skydiving! I can’t wait. I’m gonna tell you all about it when we’re back.
Have you tried indoor skydiving or outdoors skydiving? I think I’m a bit of a wuss when it comes to jumping out an actual plane , but who knows. Maybe when I’ve tried it indoors I might have to try the real deal:p
Enjoy your weekend x

————————————————————————–

Hejsa alle sammen,

I denne weekend skal jeg ud og prøve indendørs skydiving med Twinwood Adventure i Bedford. Min kæreste og jeg tager en lille weekendentur og vi glæder os så meget. Jeg skla nok fortælle mere om det og tage billeder og videoer til jer.

Har i nogensinde prøvet indendørs skydiving eller almindeligt faldskærmsudspring for den sagsskyld? jeg tror jeg er lidt af en kylling, når det kommer til at skulle springe ud fra et fly, men hvem ved.. Måske jeg bliver bidt af det indedørs og bare må prøve at springe ud fra et fly :p

Hav en skøn weekend x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s