My weekend

Hi everyone,
I promised to tell you about the weekend trip my boyfriend and I went on. For his birthday in September I gave him an indoor skydiving experience with Twinwoods Adventures in the middle of no where. Better known as Milton Ernest, near Bedford. Before you continue to the photos, please don’t be frightened of my extremely attractive chubby cheeks. I had so much fun though! It’s not easy having chubby cheeks in a wind tunnel 😉

img_1064img_1062img_1057img_1059img_1065img_1058

Instead of just going to Milton Ernest for skydiving, we decided to stay there for the weekend. It’s a gorgeous area with an amazing country side view, but there isn’t much more there than that. So as you can imagine, people were looking, when two big city rats stayed the weekend.

img_1066img_1067img_1069img_1068

 

We had a really great time and can only recommend trying indoor skydiving, and if you need a city break it’s definitely worth staying for a night or two. Our next step is going actual skydiving. I never thought I would even consider that, but there you go. Have you tried it? How was your weekend ?

 

Hejsa allesammen,

Som lovet var der ovenfor billeder fra mig og min kærestes weekend tur. Til hans fødseldag tilbage i September, gav jeg ham en indendørs skydiving oplevelse til Twinwoods adventure. Twinwood ligger midt ude i ingenting, bedre kendt som Milton Ernest ved Bedfor i England. Før i løber skrigende væk, efter at have set billederne, vil jeg gerne undskylde for mine meget buttede og mærkelige kinder på billeder. Som i kan forestille jer, er det ikke nemt at have æblekinder i en vind tunnel 🙂

I steder for bare at været taget til Milton Ernest for skydivingens skyld, besluttede vi os for at blive der weekenden over. Det er et virkeligt flot område, med pæne og idylliske landskaber. Der er dog ikke ret meget andet end det omkring der. Så som i kan forestille jer, blev to storby rotter kigget ret meget på, når de kom gående på vejen uden med oppakning og det hele :p

Vi havde dog den beste weekend og vi kan kun gives vores anbefalinger med på vejen. indedørs Skydiving er noget der bør prøves og hvis du samtidig behøver et citybreak så er det helt sikker turen og et par overnatninger værd. Vores næste step er, at vi bare må prøve at rigtig skydive. Det havde jeg aldrig troet jeg skulle sige, men der kan man bare se. Har i prøvet det ? og har i haft en mindst lige så god weekend som jeg ?

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s