Tuesday Tip

 

 

15227873_10211155144731639_381664416_n

Naissance Caster Oil –  100% Pure – 250ml £2.89. 

15239349_10211155304095623_2113213728_n

I recently tried semi permanent eyelash extensions.. I loved it but also regretted it as soon as I went to get my infills done.Here I realized that my eyelashes are very sensitive and had an allergic reaction to the glue.. Ouch! No wonders my eyes were itching. I had a patch test before hand as a precaution, but nothing showed up on the test, so I figured I was in the clear. When I went to my infills appointment, the Lash Technician recommended taken off the lashes, as she could tell, that nearly all my own eyelashes was gone. I am profound of the natural look in general but I wanted to try lash extensions, if that meant I wouldn’t have to apply make-up every day (lazy I know, but come on.. I don’t know any girl who doesn’t want long Bambi lashes, without having to do much?), so having them taken off is what happened. Oh well… enough about that mess. I felt very bare without the extensions or my own lashes and as most of you can imagine, I looked like I was ill. Therefore the technician recommended using Castor oil, which is very good for your eyelashes and helps them regrow. That’s why I wanted to pass on the tip to you guys. You might not be in need of a quick solution to having your lashes grow out, but Castor oil has many other benefits too. The oil doesn’t only make your lashes longer, but it makes them thicker and healthier too. My lashes haven’t felt better. It’s a natural product which is used in cosmetics, soaps, textiles, massage oils, and even medicines. It’s great for you skin too, just to name a few benefits for your skin, it prevent stretch marks, reduces acne, fights signs of aging and helps with blemishes and inflamed skin. Some of the benefits for not only lashes but also your hair, is that it promotes growth, threats scalp problems and conditions your hair. Furthermore it’s great for your health and helps reducing back and joint pains. Best of all it’s pretty cheap too and 100 ml will last you long, depending on how you use the product!

phoooow that was the longest text ever. Sorry if it took you a while to get through this post, but I hope it might benefit some of you.

This post is not sponsored nor made in collaboration with amazon or any other companies.

 

Jeg fik fornyligt lavet semi permanente eyelash extensions .. Jeg elskedevipperne, men fortrød  det samtidig hurtigt. Da jeg skulle have påfyldt nye vipper, viste det sig nemlig at mine vipper er meget følsomme samt at jeg havde fået en allergisk reaktion på limen .. Av siger jeg bare! No wonder mine øjne kløede. Jeg fik foretaget en følsomsheds test før jeg fik påsat vipperne, for en sikkerhedsskyld, men der var der intet at se, så jeg tænkte at det nok skulle gå og glædede mig til resulstatet. Da jeg kom til min booking for påfyldningen, kunne vippe teknikeren straks se, at der var noget galt. Efter nærmere undersøgelse af vipperne, kunne hun se at mine egne vipper havde taget skade og næsten alle var væk. Jeg er i forvejen stor tilhænger af det naturlige look, men jeg ønskede at prøve de vippe extensionsne, da det betød at jeg ikke ville skulle ligge make-up hver dag (dovent I know, men come on.. Jeg kender ikke nogen pige, der ikke ønsker lange Bambi vipper og hvis man ikke selv skal gøre noget, er det vel et plus?), så derfor var det også klart for mig at de bare skulle af, så det var det der skete. Nå men nok om det rod.. Jeg følte mig meget nøgen uden extensionsne eller mine egne vipper og som de fleste af jer kan forestille sig, så jeg lignede en der var syg. Derfor anbefalede teknikeren mig også at bruge Castor olie, som er meget godt for dine øjenvipper og hjælper dem vokse ud. Det har jeg haft godt brug af og derfor ville jeg videregive dette tip til jer. Det kan godt være at du jst behov for en hurtig løsning til skynde processen med at gro din vipper ud, men Castor olie har også mange andre fordele. Olien gør ikke kun dine vipper længere, men det gør dem også tykkere og sundere. Mine vipper har aldrig haft det bedre. Det er et helt naturligt produkt, som også anvendes i kosmetik, sæbe, tekstiler, massage olier, og endda i noget medicin. Den er fantastisk til din hud også, så bare for at nævne et par af fordelene for din hud, så forhindre olien strækmærker, reducerer acne, bekæmper ældningstegn og hjælper med rødme og betændte tilstande i din hud, såsom forbrændt hus. Nogle af fordelene, ikke kun for dine vipper, men også dit hår, er, at det fremmer væksten, afhjælper hovedbundsproblemer såsom skæld og gør dit hår flot og glansfuldt. Desuden er olien rigtig godt for dit helbred og hjælper reducere med at ryg- og ledsmerter. Bedst af alt er det ret billigt og de 100 ml vil vare dig længe, afhængigt af hvilet formål olien benyttes!

Jeg beklager det meget lange tip, men jeg er så glad for olien og håber også at i andre kan have fordele af at benytte denne 🙂

Dette opslag er hverken sponsoreret eller udgivet i samarbejde med Amazon eller andre firmaer.

OBS! Det kan købes blandt andet i Matas og mange andre helsebutikker i Danmark.

Follow my blog with Bloglovin

 

One thought on “Tuesday Tip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s