Thursday Tunes

Follow my blog with Bloglovin

Hi everyone,

I hope you’re enjoying your Thursday? 🙂
As you probably can tell by the title, this post is about music. This song has been played on repeat on my mac the last weeks time. I know it’s originally the amazing Robyn, who made this song and made it famous, but I love Calum Scotts version of it. What do you think ? What’s your favourite tune at the moment?

Hejsa allesammen,

Jeg håber i alle har en dejlig torsdag? 🙂
Som i sikkert kan regne ud, fra dette posts titel, så handler dette blog opslag om musik. Denne sang har spillet på repeat på min computer, den sidste uges tid. Jeg ved godt at sangen originalt er skrevet og gjort berømt at den helt dygtige Robyn, men jeg synes virkelig at Calum Scotts version er fantastisk. Hvad synes i ? Hvad er jeres ynglings tune i øjeblikket ?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s