Moodboard # Christmas

Untitled.pngI hope you’re enjoying this festive season as much as I am. I had my parents visiting last weekend, so they could do the rest of their Christmas shopping and we could hygge. I miss my family this time of year, so it was good having them here. That’s a part of living in another country as I choose, but I do not regret that decision at all. I’m going back to Denmark for Christmas to spend it with my family.I miss all the small traditions we have like having rice porridge on the first Sunday in Advent (we celebrate the 4 Sundays up to Christmas Eve in Denmark, where you receive small presents and spend time with your family. As well as dancing around the Christmas tree and open our presents on Christmas Eve). Do you have any nice Christmas traditions ?


Jeg håber i nyder den skønne juletid mindst lige så meget som jeg gør. Jeg havde mine forældre på besøg i weekenden. Det var så hyggeligt. De fik gjort de sidste julekøb og ellers hyggede vi os bare. Det er virkelig på denne tid af året, at man kan mærke man savner sin familie, men jeg har valgt at bo i England og det valg fortryder jeg ikke. Jeg flyver tilbage til Danmark for at holde jul med min familie, men jeg savner lidt de traditioner vi har op til jul. Såsom at hygge med sin familie de 4 søndage i advent osv. Har i nogle anderledes traditioner end de typisk danske eller har i lavet jeres helt egne, som vi har i vores familie(det kan jeg komme ind på, i et andet indlæg)?

scr. Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s