Gifts for him

1. Asos Regular Fit Shirt£17,5 – 2. Watch & Cuff links gift set£40 – 3. Calvin Klein Trunks£21 – 4. Puro Sound Labs Headphones£109,99 – 5. Ted Baker Leather Wallet£27 – This post contains affiliate/denne post indeholder affiliate!

As you probably can tell by the title, this post is an inspiration on gifts for the lovely men in our lives. (I’m not gonna tell what I bought my boyfriend, because there would be a chance of him reading this post before he receives his present). It can be for you dad, brother, uncle you name it.. too.
No. 1 is a nice shirt, because it’s always nice seeing a well dressed man. This shirt is from ASOS own brand, therefore it’s a nice and cheap alternative to other shirts and it comes in many different colours. No. 2 is a pretty fancy watch and cuff links set from Reclaimed Vintage. I’m personally a massive fan of the watch and am thinking about buying something similar for myself. No.3 it’s pretty explanatory. But Calvin Klein’s underwear is both nice and comfortable. Everyone (or at least most people) listens to music when they’re on the move, well I do. That’s why No.4 is on the gift list. Very nice headphones that comes in gold, black and white. Did I mention they’re wireless too? Score!! Last but not least, No.5 a pretty nice real leather wallet from Ted Baker.


 

Som du sikkert har regnet ud fra titlen, så er denne post en inspirationslist, til gaver til de dejlige mænd i vores liv. (Jeg vil ikke fortælle, hvad jeg købte min kæreste, fordi der ville være en chance for at han læser dette indlæg, før han modtager sin gave). Men det kan helt sikkert også bruges til din far, bror, onkel eller en hel anden mand i dit liv.
Nr. 1 er en flot skjorte, fordi det er altid rart at se en mand der er flot klædt. Denne skjorte er fra ASOS eget mærke og er derfor en flot og prisvenligt alternativ. Derudover kommer den i mange forskellige farver og varianter. Nr. 2 er et ret fancy ur og manchet knapper fra Reclaimed Vintage. Jeg er personligt en stor fan af denne type ure og overvejer selv at købe et lignende til mig selv. Nr.3 Forklarer egentlig lidt sig selv, men Calvin Kleins undertøj er både pænt og behageligt. Alle (eller i det mindste de fleste mennesker) lytter til musik, når de er på farten, jeg gør i hvert fald. Derfor er Nr.4 på gave listen. Nogle virkelige nice ørebøffer, der kommer i både guld, sort og hvid. Fik jeg nævnt at de er trådløse? Score !! Sidst men ikke mindst, Nr.5 en temmelig pæn læder pung fra Ted Baker.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s