NYE dresses on a budget

This post contains affiliate.

What better way than ending the year with a style?! That’s why I wanted to create a few post on for the girls that needs a bit of inspiration for their NYE Party look. This post is for all the girly girls, who want to dress up in glittery sequin dresses whilst not having to spend hundreds of £££.

This slideshow requires JavaScript.

1. Love & Other things Dress – £22,00 – 2. Rare 2-in-1 dress – £28,00 – 3. Oh My Love Dress – £24,00 – 4. Madam Rage Dress – £22,00 – 5. Madam Rage Dress – £15,00 – 6. Hedonia – £18,00 – 7. Asos One Shoulder Dress – £31,50 –

Enjoy your Sunday! x

Btw. ASOS have 60% on selected NYE wear, find the selection here! Ends Monday.


Hvilken bedre måde at ende et år på, end med stil?! Derfor har jeg planlagt et par opslag, til de piger der mangler lidt inspiration til nytårstøjet. Dette opslag er nok mest for alle de pigede piger, der ønsker at dresse sig up i glitter kjoler, men uden at bruge tonsvis af penge.

Forresten! Har i set at ASOS har 60% på Nytårs tøj? Find de udvalgte varer her! Tilbuddet udløber mandag.

 

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s