Wishlist Wednesday

I don’t like the quote “New year, new me”. So instead I’ll rather say New year, same me.. Just a tad better. Because why change things that’s already good ? There’s nothing wrong with you!

1. Haute Body – Black Mesh Tee £48 – 2. Nike Flex 6 Trainers£90 – 3. Adidas Originals Oversized Sweatshirt£45 – 4. Nike Power Leggings£65 – 5. Day Bag Birger et Mikkelsen£35 – 6. South Beach Sports Bra £10 – 

I’m not perfect, which shows in my blogs name and on my outfit pictures and obviously I have new years revolutions, which will follow in another blog post. And one of them is working out more and lose a few kilos, so I thought the first wishlist of the year, should be dedicated to sportswear. I need a bit more motivation than just getting healthier, but I’m pretty sure having nice work out wear will do the trick.  Do you guys have a favourite gym brand? and what do you do to stay motivated?


Jeg er ikke så glad for brugen af “Nyt år, ny mig”, så i stedet har jeg valgt at bruge “Nyt år, samme mig.. Med forbedringer”. For hvorfor skal der en ny dig til, når der ikke er noget i vejen med dig?

Jeg er ikke perfekt, hvilket også spiller en rolle i mit blognavn samt på mine billeder. Selvfølgelig har jeg som mange andre, nytårsforsæt, som i kommer til at høre meget mere om, i et andet opslag. Dog er en af dem, at jeg vil træne mere og gerne få taget nogle kilo af vægten. Derfor tænkte jeg at den første wishlist, skulle dedikeres til sports tøj. Jeg mangler selv mere motivation for at komme afsted, end bare fordi jeg gerne vil være sundere, så jeg er sikker på at have noget flot sportstøj vil hjælpe på det punkt.  Har i noget favorit sports mærke? og hvad gør i for at beholde motivationen?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s