Outfit // Black on Black..

DSC_0370.JPG

dsc_0414dsc_0374

 

 

 

 

 

dsc_0381

What I’m wearing. *Knee-high Boots – Boohoo * Leggings – Zara * Top – Cos (similar) *Kimono (Vintage) – Allison (similar)/(similar) * Chooker – ASOS * Nailpolish – Essie

Oh I had an off day yesterday, no make-up, no energy, no nothing. I literally just crawled out of bed to get to work. I can’t wait for warmer days and summer! – these days luckily don’t happen very often, so you’ll probably not see anymore pictures of me with no make-up and bedhair. Well I actually thought long and hard about even posting these pictures, but I like that it’s not perfect and I think it makes it all a lot more personal – I hope you like the more personal blog posts? Anyhow when I have one of those days I tend to stick to one of two outfits. This is option one and you’ll probably not be surprised when I tell you, they’re both completely black.  Option two is a bit more girly, which you might get to see one day 🙂 Well.. to be fair I can’t tell you I never wear dark outfits nor can I tell you I don’t wear colorful ones, I like to mix it up depending on my mood.

sometimes I just go off on a ramble, bear with me :p

I absolutely love the detail one the back of my knee-high boots and they’re a complete bargain if you ask me. They’re so comfortable to wear and warm, which is a plus in this weather. I even wore them outside in the snow yesterday. Were you lucky enough to be inside? My kimono is a lot older than me, probably nearly 30 years old and is a treasure I found in my mums closet. It quickly become one of my favorite items in my wardrobe, as it can be styled with anything. I love going scavenging in my mums closet because she never throws away any item.

Might contain affiliate/kan indeholde affiliate.


 

 Åh jeg havde lidt af en off dag i går. Intet make-up, ingen energi, intet noget som helst. Jeg kravlede bogstaveligt talt ud af sengen, for at komme på arbejde. Jeg kan vitterligt ikke vente til det bliver sol og sommer! – Disse energiløse dage forekommer heldigvis ikke særligt ofte, så i slipper nok for at se mit naturlige jeg, uden make-up og sengehår igen. Jeg overvejede længe og ret kraftigt om disse billeder overhovedet skulle på bloggen, men jeg bestemte mig for at det skulle de.  Netop fordi det er billeder jeg kan stå inde for og viser at alt ikke er perfekt og gør min blog lidt mere personlig. Det håber jeg er noget i også kan lide? Nå men, det jeg gerne vil frem til med alt min snak er, at når jeg har en af de her dage, så har jeg en tendens til at trække i et ud af to outfits. Dette outfit er den ene af de to og i bliver nok ikke overrasket, når jeg fortæller at begge outfits er helt sorte haha. For at være ærlig kan jeg nok ikke sige, at jeg ellers aldrig har helt mørkt tøj på eller at jeg aldrig bærer farverigt og mønstret tøj. Jeg kan nemlig godt lide, at mixe det hele lidt op og det kommer nemlig helt an på mit humør og hvad jeg har lyst til at tage på den pågældende dag.
Det andet outfit er en smule mere feminint. Hvem ved, det kan være i kommer til at se det en dag 🙂
Jeg er ret vild med detaljerne på bagsiden af mine knee-high støvler, hvilket jeg synes gør dem anderledes fra andre modeller. Hvis du spørger mig, så er det noget af et fund for de penge, for de er både rigtig behagelige at gå i og så er de varme. Det havde jeg ret meget brug for i dag, da det lige pludselig blev rimeligt kold og gav sig til at sne. Kimoen er en ældre sag og nærmer sig nok de 30, hvis den ikke allerede har rundet det. Jeg er ret glad for jeg gik på rov i min mors klædeskab, den dag jeg fandt denne. Den blev nemlig lynhurtigt en af mine favoritter, da den kan bruges og styles til så mange forskellige outfits. Min mors klædeskab er det absolut bedste sted at gå på vintage jagt.

 

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “Outfit // Black on Black..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s